Sporafjell - Rekkehus

Sporafjell
4 nydelige rekkehus

Om prosjektet
I nytt byggefelt Sporafjell, Verdalen skal det bygges 4 rekkehus. I 1. etasje kommer en inn i en entre, vaskerom med wc og videre inn i stue og kjøkken med utgang til fremtidig terrasse og hage. I 2. etasje er det 3 soverom, bad og stue. Boligene leveres med parkett på gulv i tørre rom og gips som er sparklet og malt på vegg. Bad leveres med vinylbelegg på gulv og fibo trespo plater på vegg, i gulvet blir det lagt varmekabler. Vaskerom leveres med vinylbelegg på gulv og ferdigmalte plater på vegg, varmekabler i gulv.

Beliggenhet
Klepp kommune ligger midt på Jæren, 25 km sør for Stavanger. Landskapet og naturen i området rundt er preget av et bølende jordbrukslandskap, et mildt kystklima, grunne innsjøer og lange sandstrender. Fra Klepp/Sporafjell er det ikke langt til verken Stavanger, Forus,

Generell orientering
Hver bolig vil få egen tomt/målebrev. Det leveres panelovn i stue/kjøkken. Stuss for pipe leveres gjennom klimaskjerm Ildsted kan leveres mot et pristillegg. Gårdsrom leveres oppgruset, hgeareal planeres med stedlige masser.

Garasje/parkering
Carport, samt parkering på egen gunn.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse
Ferdigstilles ca. 1 år etter igangsetting