Bygge om eller pusse opp huset?

Ta kontakt for gratis befaring, vi hjelper deg gjennom hele prosessen

SI Bygg hjelper deg med å skreddersy din ombygging etter behov og ønsker. Enten det gjelder oppussing, større plass, eller fornyelse av hele bygget.

Vi har over 40 års erfaring med oppussing og ombygging

Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen. Fra første møte, befaring, tegninger, søknader og godkjenninger til ferdig ombygging. Vi legger vår sjel i å levere kvalitet og nøyaktighet til avtalt pris gjennom hele byggefasen.

Har din bolig, hytte eller næringsbygg behov for ombygging eller oppussing? Velkommen til en hyggelig uforpliktende prat.

Ta kontakt med oss

Vårt mål er å hjelpe deg med å realisere din visjon

Vårt mål er å hjelpe deg med å realisere din visjon for hjemmet ditt, og å sikre at du er fornøyd med resultatet. Vi er dedikert til å levere høykvalitets arbeid og til å sørge for at du er fornøyd med hele prosessen, fra start til slutt. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer om hva vi kan gjøre for å hjelpe deg med å forbedre hjemmet ditt.

Uforpliktende og gratis befaring

Lurer du på det praktiske, eller hvilke søknader som må sendes? På en befaring vil vi kunne svare på mange spørsmål og hjelpe deg å komme i gang med prosjektet ditt. Enten det er snakk om pris på å bygge ny bolig eller hvor fort du kan sette opp grillen på ny terrasse.

Ta kontakt for å avtale en gratis befaring.

Bestill huskatalog fra Mesterhus

SI Bygg er forhandler av Mesterhus, som har kanskje Norges største utvalg i arkitekttegnede boliger. Bli inspirert og få den nye Mesterhus katalogen hjem i postkassen – helt gratis.

Her finner du våre bolignyheter og inspirasjon til nytt og moderne hus.

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no

Om SI Bygg

SI Bygg AS er en tradisjonsrik byggmesterbedrift, etablert i 1980 av Ståle Skretting og Ole Kristian Ingebrethsen.

SI Bygg er en del Norrøn Gruppen som satser stort gjennom selskapene Norrøn Bolig, Norrøn Rehabilitering, Norrøn Leie til eie, Norrøn Entreprenør, Norrøn Betong, SI Bygg og Bjerkreim Bygg.