SI Bygg – En del av Norrøn Gruppen

SI Bygg er en tradisjonsrik byggmesterbedrift på Jæren og I Rogaland, etablert i januar 1980 av Ståle Skretting og Ole Kristian Ingebrethsen.
I 2021 ble vi en del av Norrøn Gruppen, og har sammen som mål å bli ledende innen boligbygging og eiendomsutvikling i Dalane og på Jæren.

Norrøn satser på Jæren og kjøper 50% av SI Gruppen
Norrøn og SI Gruppen skal fremover samarbeide tett, og har som mål å bli ledende innen boligbygging og eiendomsutvikling i Dalane og på Jæren.

Les hele saken her

Vi er Norrøn Gruppen

Norrøn Gruppen består av selskapene Norrøn Bolig, Norrøn Rehabilitering, Norrøn Leie til Eie, Norrøn Entreprenør, Norrøn Betong, SI Bygg og Bjerkreim Bygg.

Vi utvikler, bygger og rehabiliterer alt fra eneboliger, rekkehus, leiligheter og fritidsboliger til næringsbygg. Vi er en av de ledende innen boligbygging og eiendomsutvikling i Dalane og på Jæren.

Leie til Eie i Rogaland

Norrøn Bolig og SI Bygg var en av de første boligbyggerne i Rogaland til å tilby Leie til eie. Dette er et konsept som mange har dratt nytte av, og det er stadig etterspørsel.

Les mer om Leie til Eie her.

Bolig til salgs i Rogaland

Sammen står selskapene SI Bygg, Bjerkreim Bygg og Norrøn Bolig for en stor del av byggingen av nye boliger til salgs i Rogaland.

Se boliger til salgs, Norrøn Bolig

Snekkertjenester i Rogaland

Vi tlbyr snekkertjenester i Time, Klepp og Hå, – fra Stavanger i nord til Egersund i sør.SI Bygg har lang erfaring innen snekkerarbeid, og vi tilbyr et bredt spekter av tjenester.

SI Bygg hjelper deg med å skreddersy din ombygging etter behov og ønsker. Enten det gjelder oppussing, større plass, eller fornyelse av hele bygget.

Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen. Fra første møte, befaring, tegninger, søknader og godkjenninger til ferdig ombygging. Vi legger vår sjel i å levere kvalitet og nøyaktighet til avtalt pris gjennom hele byggefasen.

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no