SI Bygg – din Mesterhus forhandler på Jæren

SI Bygg er din forhandleren av Mesterhus, med hovedkontor på Jæren. Vi bygger boliger, rekkehus og leiligheter i Time, Klepp og Hå, – fra Stavanger i nord til Egersund i sør.

SI Bygg legger sin sjel i å levere kvalitet og nøyaktighet til avtalt pris

SI Bygg har vært medlem av Mesterhus i en rekke år, og har lang erfaring både når det kommer til å bygge hustypene eller diskutere løsninger som passer best for deg. Vi har tilgang på flere flotte boliger.

Les mer om boliger fra Mesterhus her.

Om Mesterhus

Grunntanken i Mesterhus er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i fagkunnkap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig hus. Derfor har vi i Mesterhus slagordet: – det blir som avtalt!

Bestill huskatalog fra Mesterhus her.

Bestill huskatalog fra Mesterhus

SI Bygg er forhandler av Mesterhus, som har kanskje Norges største utvalg i arkitekttegnede boliger. Bli inspirert og få den nye Mesterhus katalogen hjem i postkassen – helt gratis.

Her finner du våre bolignyheter og inspirasjon til nytt og moderne hus.

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no

Aktuelt

Bli inspirert, få nyttige tips og aktuelle nyheter.

SI BYGG - Vi søker tømrere!
Tømrere søkes!

Tømrere søkes!

SI Bygg driver godt og har mange oppdrag, vi søker derfor etter dyktige tømrere. Du må ha sans for kvalitet, godt håndverk og kunne jobbe selvstendig. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, varierte arbeidsoppgaver, gode lønnsbetingelser, utvidet pensjonssparing, reisegodtgjørelse og firmabil.