Stemmenmarka BKS1
Forside » Aktuelt » Stemmenmarka BKS1 på Bryne, 5 familievennlige rekkehus – 1 solgt!

Stemmenmarka BKS1 på Bryne
5 familievennlige rekkehus – 1 solgt!

Blant boligene i delfelt BKS-1 finner vi en bolig på 104 kvm og fire litt større boliger på 115 kvm. Boligene er planlagt og tegnet for romslighet og fleksibilitet – perfekt tilpasset den moderne familie.

På kanten av Bryne, med kort vei til by og land, ligger Stemmenmarka. Dette er prosjektet for deg som også liker å skru på hvilepulsen innimellom å ta turen inn til byen for å møte endene eller til nærområdene rundt.

Kort om delfeltet BKS-1

Blant boligene i delfelt BKS-1 finner vi en bolig på 104 kvm og fire litt større boliger på 115 kvm. Boligene er planlagt og tegnet for romslighet og fleksibilitet – perfekt tilpasset den moderne familie. Fra bakkeplan kommer du inn i en romslig entre. Her finner du et soverom, som også kan benyttes som hobbyrom. Videre innover i boligen passerer du baderom, vaskerom, gjestetoalett og to romslige soverom før du ender opp på hagesiden.

Stemmenmarka BKS1, illustrasjon interiør

Fra den romslige entreèn kan du ta trappa opp i andre etasje hvor du møter stue/allrom med integrert kjøkken og spiseplass. Store vindusflater på begge sider sørger for at dagslyset hentes inn og gir den allerede gode romfølelsen enda et løft. I denne etasjen har du også mulighet for et fjerde soverom. Fra kjøkken har du direkte tilgang til solrik balkong på ca. 7 kvm. Oppsummert er dette altså en stor og fleksibel bolig med boltreplass for hele familien.

Les mer om Stemmenmarka her. 

Stemmenmarka BKS1

Om boligene:

  • 5 rekkehus
  • 3 soverom
  • Størrelse 104-115 kvm
  • Sportsbod og balkong
  • Parkering i felles carport

Priser oppgitt er pris klar for egeninnsats dvs. uten gulvlegging, sparkling og maling i tørre rom. Våtrom vil bli gjort ferdig av utbygger. Pris for nøkkelferdigbolig iht. kontraktsvedlegg får et pristillegg på kr 150 000,-

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no