Illustrasjonsfoto – Megabite

Forside » Aktuelt » Stor interesse for Leie til Eie

Stor interesse for Leie til Eie

Norrøn Bolig har mottatt mange henvendelser på Leie til Eie-konseptet. Fire kontrakter er allerede signerte, og flere venter på å få signert kontrakt.

SI bygg starter også i disse dager opp med et tilsvarende Leie til eie-konsept for Jæren. Snakk med oss om hva som er mulig.

 

Responsen har vært stor. Vi jobber med nye kunder hele tiden. Unge folk i etableringsfasen har benytter seg av Leie til Eie. De mangler egenkapital, men har god jobb og betalingsevne. Med Leie til Eie får de en sjanse til å spare mens de leier, og kan overta boligene når de får nok egenkapital, forteller Tor Inge Larsen i Norrøn Bolig.

Benedikte Bulien (24) og Christer Bulien (27) gikk fra kjellerleilighet til splitter ny bolig med Leie til Eie. De flytter inn i boligen i oktober. Til Dalane Tidende forteller paret at det hele var i boks på en uke. Huset er et nybygg i Hestnes. De hadde ikke vært lett å kjøpt en hel ny bolig på den tradisjonelle måten. Det at boligen ikke er helt ferdig, gir dem også muligheten til å være med å ta litt valg for interiøret – farger, gulv og så videre.

Benedikte og Christer fikk husdrømmen oppfylt mye tidligere enn de hadde trodde. Les hele saken på dalane-tidende.no

– Leie til Eie gir unge folk en mulighet til å komme inn i boligmarkedet på et tidligere tidspunkt enn ellers. Dessuten er det minimal risiko, sier Larsen.

Norrøn Bolig lanserte Leie til Eie i vår for å hjelpe unge inn på boligmarkedet.

Målgruppen for Leie til Eie kan være førstegangskjøpere, småbarnsfamilier som trenger mer plass eller enslige som ønsker å eie egen bolig. I stedet for en tradisjonell kjøpekontrakt på boligen, kan du inngå inntil 5 års leieavtale med en valgfri rett til å kjøpe boligen. Kjøpsretten kan benyttes når du måtte ønske i leieperioden.

Les mer om Leie til Eie her

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no