GRATIS HUSKATALOG

Bestill gratis Mesterhus huskatalog fra SI Bygg

Fyll ut kontaktinformasjon og få Mesterhus huskatalog rett hjem i postkassen din – helt gratis! Du kan også velge å få den tilsendt på e-post. I tillegg vil en av våre kontaktpersoner ta kontakt for en uforpliktende prat.

SI Bygg legger sin sjel i å levere kvalitet og nøyaktighet til avtalt pris.

Mesterhuskatalog får du gratis hjem i postkassen din, og den inneholder mye interessant lesestoff for alle som drømmer om nytt hus. SI Bygg har vært medlem av Mesterhus i over 35 år, og har lang erfaring både når det kommer til å bygge hustypene eller diskutere løsninger som passer best for deg.

Du kan også komme innom våre kontorer på Varhaug for en hyggelig boligprat.

SI Bygg – din Mesterhus forhandler på Jæren

SI Bygg er din forhandleren av Mesterhus på Jæren, og vi bygger boliger, rekkehus og leiligheter i Time, Klepp og Hå, – fra Stavanger i nord til Egersund i sør.

Om Mesterhus

Grunntanken i Mesterhus er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i fagkunnkap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig hus. Derfor har vi i Mesterhus slagordet: – Det blir som avtalt!

Hustyper

Vil du bygge et moderne, tradisjonelt eller herskapelig hus? Mesterhus har husmodeller i alle stiler og størrelser, eller vi kan få tegnet noe bare for deg!

Moderne hus med funkispreg

Moderne hus med funkispreg er en stor trend i boligmarkedet nå og stadig flere ønsker et hus med særpreg som skiller seg ut i mengden. Ordet “funkishus” har vi tatt fra Sverige og er et utspring fra funksjonalismen. Stilen innebar blant annet store flater, flatt tak (gjerne med terrasse), rette linjer og et “skjelett” av stålarmert betong.

Arkitektpreg og særegenhet

Moderne hus blir mer og mer i vinden. Stilen gjengir den tiden vi lever i, og kan for mange virke tiltrekkende. Samtidig er det kanskje denne stilen som kan se mest forskjellig ut fra hus til hus, da den ofte består av arkitektpregede uttrykk og særegenhet. Som medlem av Mesterhus tilbyr vi moderne hus i ulike størrelser og med forskjellig uttrykk, slik at du skal kunne finne ditt drømmehjem.

Bla i Mesterhuskatalogen

Tradisjonelle og praktiske hus

De tradisjonelle husene er inspirert av den norske byggetradisjonen, som har utviklet seg gjennom hundrevis av år.

Men fortsatt har det noen fellestrekk som gjør huset til et klassisk hus. De klassiske husene har alltid blitt bygd for å romme kjernefamilien – uansett hvor liten eller stor den er. Huset skal være funksjonelt, og dekke alle behovene som måtte dukke opp i de ulike livsfasene.

Herskapelige og pene hus

Å bygge et herskapelig hus er for mange en drøm, og det finnes mange forskjellige meninger om hva som gjør et hus herskapelig. Vi i Mesterhus vil gjerne realisere de fleste husdrømmer, og tilbyr derfor ulike typer løsninger og størrelser på våre herskapelige hus. Vårt mål er nemlig at du skal finne drømmehuset, både med tanke på størrelse, romfølelse og budsjett.

Bla i Mesterhuskatalogen

FYLL UT SKJEMA FOR Å FÅ TILSENDT GRATIS HUSKATALOG


  JaNei


  EpostPosten

  Jeg godtar vilkår om personvernSe vår personvernerklæring her.

  Snakk med en byggmester

  Ta kontakt for en uforpliktende prat

  Asle Ingebrethsen

  Asle Ingebrethsen
  Daglig leder/Salg

  Tlf.: 930 21 102
  asle@sibygg.no

  Glenn Skretting

  Glenn Skretting
  Økonomi

  Tlf.: 993 02 566
  glenn@sibygg.no

  Om SI Bygg

  SI BYGG AS er en tradisjonsrik byggmesterbedrift, etablert i 1980 av Ståle Skretting og Ole Kristian Ingebrethsen.

  SI Bygg er en del Norrøn Gruppen som satser stort gjennom selskapene Norrøn Bolig, Norrøn Rehabilitering, Norrøn Leie til eie, Norrøn Entreprenør, SI Bygg og Bjerkreim Bygg.

  Aktuelt

  Bli inspirert, få nyttige tips og aktuelle nyheter.

  SI BYGG - Vi søker tømrere!
  Tømrere søkes!

  Tømrere søkes!

  SI Bygg driver godt og har mange oppdrag, vi søker derfor etter dyktige tømrere. Du må ha sans for kvalitet, godt håndverk og kunne jobbe selvstendig. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, varierte arbeidsoppgaver, gode lønnsbetingelser, utvidet pensjonssparing, reisegodtgjørelse og firmabil.