LYEFJELL

Rekkehus og tomannsboliger
på Lyetoppen

På toppen av Lye bygges det nå flere rekkehus og tomannsboliger med flott utsikt over Jærlandskapet.

Lye har gode bussforbindelser er lett tilgjengelig for transport til Bryne sentrum med shopping- og kafèmuligheter, kjøpesenteret M44, restauranter, jernbanestasjon og Jærlines som sikrer en rask og effektiv transport til Sola Lufthavn.

Nærområdet byr på flott parkområde med fotballbane, ballbinge, skatepark, benker og diverse lekeapparater.

Lye

Om boligene

På Lye bygger vi rekkehus og tomannsboliger med flott utsikt over Jærlandskapet. Dette er innholdsrike og moderne boliger med gjennomtenkte og praktiske planløsninger. Luftig beliggende i et nyere og familievennlig boligområde.

Rekkehus

Tomannsbolig

Om Lyefjell

Flott beliggenhet på toppen av Lye i et nyetablert boligområde. Nærområdet byr på flott parkområde med fotballbane, ballbinge, skatepark, benker og diverse lekeapparater.

På toppen av Lyefjell er det flotte turområder, samt områdene Njåfjellet og Åsen. Lye har gode sport- og fritidstilbud med både fotball, håndball, innebandy og friidrett i Lye idrettslag.

Salget og byggingen er i full gang.
Åsenvatnet ligger i nærheten og har en flott badeplass

Kort vei til Bryne sentrum, og det du trenger i hverdagen

Kollektivtransport med gode bussforbindelser er lett tilgjengelig for transport til Bryne sentrum med shopping- og kafèmuligheter, kjøpesenteret M44, restauranter, jernbanestasjon og Jærlines som sikrer en rask og effektiv transport til Sola Lufthavn.

Fra Løbergvegen er det kun noen få minutt å gå til bussholdeplass og 2 km til matbutikk, Coop Extra. Avstanden til Bryne sentrum er ca. 7 km

SI.BYGG | nybygg

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no