SPORAFJELL / VERDALEN / KLEPP

Eneboliger og rekkehus med moderne utrykk og
smarte løsninger.

Sporafjell er nytt boligfelt i Verdalen i Klepp kommune. Boligområdet har alt fra mindre leiligheter til store eneboliger. Her er det kort vei til skole og barnehage.

Klepp kommune ligger midt på Jæren, 25 km sør for Stavanger. Landskapet og naturen i området rundt er preget av et bølgende jordbrukslandskap, et mildt kystklima, grunne innsjøer og lange sandstrender. Fra Klepp/Sporafjell er det ikke langt til verken Stavanger, Forus, eller utover Jæren.

Om boligene

Sporafjell er et nyetablert boligfelt som ligger i toppen av Verdalen i Klepp kommune. Her finner du alt fra mindre leiligheter til store eneboliger.

BKS16

BKS15

BF8
(SOLGT)

Om Sporafjell

Sporafjell ligger i Klepp kommune, midt på Jæren, 25 km sør for Stavanger. Landskapet og naturen i området rundt er preget av et bølgende jordbrukslandskap, et mildt kystklima, grunne innsjøer og lange sandstrender. Fra Klepp/Sporafjell er det ikke langt til verken Stavanger, Forus, eller utover Jæren.

Familievennlig nabolag

Barnehager, barneskole og ungdomskole like i nærheten. Inn til boligfeltet kjører du forbi både Kiwi og Rema 1000. Jærhagen kjøpesenter, flere dagligvarebutikker, svømmehall for baby, barn og voksne, gode sports- og fritidstilbud finnes i Klepp.

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no