Bygge ny bolig eller kjøpe brukt?
Forside » Aktuelt » Stemmenmarka BKS7 på Bryne – 4 familievennlige rekkehus – SOLGT

Stemmenmarka BKS7 på Bryne
4 familievennlige rekkehus – SOLGT

I disse store boligene på to etasjer får du hele 4-5 soverom. Flott kjøkken / allrom med utgang til den sørvendte hagen hvor du også har egen sportsbod.

På kanten av Bryne, med kort vei til by og land, ligger Stemmenmarka. Dette er prosjektet for deg som også liker å skru på hvilepulsen innimellom å ta turen inn til byen for å møte endene eller til nærområdene rundt.

Kort om delfeltet BKS-7

Disse fire 170 m² store boligene, signert SI Bygg, er romslige, innholdsrike og fleksible -perfekt tilpasset den moderne familie. Med egen lukket garasje og mulighet for så mye som fem soverom, skiller de seg godt ut i dagens boligmarked. I tillegg til garasje er det oppkjørsel, som også kan brukes som biloppstillingsplass.

Fra den romslige entreèn kan du ta trappa opp i andre etasje eller gå videre mot baderommet. Boligen er utstyrt med praktisk biinngang, som kan bli et flott vaskerom. Forbi badet åpner stue/allrom/kjøkken seg. Her er det romslig, lett og lyst med store vinduer som henter inn dagslyset. I denne etasjen er det også et soverom som kan kombineres med stue – eller brukes som en ekstra stue/treningsrom. Fra allrommet har du direkte tilgang til stor, usjenert og sørvestvendt hage. Her finnes også en egen bod. I andre etasje finner du fire soverom, bad og en romslig og god loftstue.

Oppsummert er dette altså en stor og fleksibel bolig med boltreplass for hele familien.

Les mer og se andre boliger Stemmenmarka her. 

Om boligene:

  • 4 rekkehus
  • 4-5 soverom
  • Størrelse 169-172 kvm
  • 2 store stuer og 2 bad
  • Parkering i lukket garasje
  • Utgang til sørvendt hage og balkong i 2. etg

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no