Stemmenmarka

STEMMENMARKA / BRYNE

50 boliger fordelt på eneboliger,
små og store rekkehus og leiligheter

På kanten av Bryne sentrum – der hvor høy himmel møter byen – skal det nå bygges ca. 50 boliger fordelt på eneboliger, små og store rekkehus og leiligheter.

Stemmenmarka er for deg som søker et boområde med litt ekstra armslag både for deg og dine, men med kort vei til sentrum, butikkhandel, Bryne sine hjemmekamper og turområdene rundt Eivindsholdtjørn. Så roa ner – i Stemmenmarka finner du boligen for deg og dine  enten du kjøper din første eller neste bolig.

STEMMENMARKA oversikt

Om boligene

I Stemmenmarka bygger vi moderne og familievennlige boliger. Boligfeltet har kort vei inn til sentrum, samt til flotte tur- og friluftsområder med rekreasjonsmuligheter gjennom hele året.

BKS 1

BKS 5

BKS 7
(SOLGT)

Om Stemmenmarka

Boligfeltet har kort vei inn til sentrum, samt til flotte tur- og friluftsområder med rekreasjonsmuligheter gjennom hele året. Blant annet er det kort vei til «Tjødnå». Ellers har man Sandtangen og Njåskogen som byr på gode turstier og lysløype året rundt. Langs østsiden av Frøylandsvatnet er det opparbeidet turvei fra Bryne til Kvernaland, over «Midgardsormen».

Salget og byggingen er i full gang.

Kort vei til fritidsaktiviteter

Bryne fotballklubb holder til ved Bryne stadion og har ca. 50 lag i aldersbestemte klasser. Stadionanlegget har gressbane, kunstgressbane og innendørs treningshall. Bryne har også tennisklubb, taekwon-do klubb, karateklubb, svømmeklubb og håndballag. For golfentusiaster kan Jæren golfklubb tilby en 9-hulls høykvalitetsbane, 6-hulls treningsbane og driving-range.

Tilrettelagt for sosiale samlingspunkt for store og små.

Kort vei til Bryne Sentrum

Ved elven Bryneåna finner du Fritz Røed skulpturpark. I enden av parken ligger Bryne mølle med utstillingslokaler, scene og kafé. Ikke langt fra parken ligger også Garborgsenteret som er et nasjonalt formidlingssenter for forfatterskapene til Hulda og Arne Garborg. I underetasjen på senteret finner du Time bibliotek.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 som ligger ca. 600 meter fra boligområdet, Coop Obs, Extra og Mega. Coop Obs ligger på M44 senteret i Bryne. Her finner man et rikt utvalg butikker og forretninger, samt flere spisesteder.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 som ligger ca. 600 meter fra boligområdet, Coop Obs, Extra og Mega. Coop Obs ligger på M44 senteret i Bryne. Her finner man et rikt utvalg butikker og forretninger, samt flere spisesteder.

Roa ner – rett utenfor sentrum

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 som ligger ca. 600 meter fra boligområdet, Coop Obs, Extra og Mega. Coop Obs ligger på M44 senteret i Bryne. Her finner man et rikt utvalg butikker og forretninger, samt flere spisesteder. Ønsker du andre alternativer har Jærhagen kjøpesenter mye å tilby, samt Kvadrat kjøpesenter. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Håland som ligger ca. 550 meter unna boligen. Fra Bryne stasjon tar toget deg til Stavanger på ca. 32 min. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Bryne sentrum, 25 min til Sandnes, 29 min til Stavanger lufthavn og 39 min til Stavanger. Fra eiendommen er det ca. 1,5 km til Eivindsholen FUS barnehage, 1,8 km til Rosseland skule og 2,4 km til Bryne Ungdomsskule. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no