Bygge nytt hus på egen tomt

Har du planer om å bygge hus? Vi hjelper deg å realisere boligdrømmen.

Har du stor eller liten tomt? Skråtomt, utsiktstomt eller flat tomt? Drømmer du om et moderne, tradisjonelt eller et herskapelig hus? Uansett hjelper vi deg til å realisere din boligdrøm.

Over 40 års erfaring med bygging av eneboliger

SI Bygg har over 40 års erfaring med bygging av eneboliger på kundens egen tomt.

Vi har et stort utvalg av arkitekttegnede hustyper i alle prisklasser, som kan danne grunnlag for din enebolig. Dersom du ønsker å skreddersy din egen arkitekttegnede bolig, både i funksjonalitet og utseende, hjelper vi deg med det også.

Bygge nytt hus

SI Bygg hjelper deg gjennom hele byggeprosessen. Fra første møte, befaring på tomten, tegninger, søknader og godkjenninger til ettårs-befaring. Vi legger vår sjel i å levere kvalitet og nøyaktighet til avtalt pris gjennom hele byggefasen.

Fast pris, ingen prisstigning

Det er trygt å kjøpe ny SI Bygg bolig. Fast pris, ingen prisstigning i byggeperioden og betal først når du flytter inn. Det garanterer at du ikke får noen ubehagelige økonomiske overraskelser.

Les om hvorfor velge ny bolig fra SI Bygg her

Bestill huskatalog fra Mesterhus

SI Bygg er forhandler av Mesterhus, som har kanskje Norges største utvalg i arkitekttegnede boliger. Bli inspirert og få den nye Mesterhus katalogen hjem i postkassen – helt gratis.

Her finner du våre bolignyheter og inspirasjon til nytt og moderne hus.

Om SI Bygg

SI Bygg AS er en tradisjonsrik byggmesterbedrift, etablert i 1980 av Ståle Skretting og Ole Kristian Ingebrethsen.

SI Bygg er en del Norrøn Gruppen som satser stort gjennom selskapene Norrøn Bolig, Norrøn Rehabilitering, Norrøn Leie til eie, Norrøn Entreprenør, Norrøn Betong, SI Bygg og Bjerkreim Bygg.

Snakk med en byggmester

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Asle Ingebrethsen

Asle Ingebrethsen
Daglig leder/Salg

Tlf.: 930 21 102
asle@sibygg.no

Glenn Skretting

Glenn Skretting
Økonomi

Tlf.: 993 02 566
glenn@sibygg.no